Är nog en stockholmare ändå

Kom hem från min Göteborgsresa i måndags och den har gått väldigt bra. Träffade familjen och det kändes skönt. Även min syster trots att jag verkligen inte hade lust. Men vi bad båda om ursäkt så det kändes mycket bra. Tandläkaren gick också bra, kände mig alldeles gråtfärdig när jag kom ut därifrån. Det kändes som om att en stress verkligen släppte och jag kunde genast andas lättare. Jag känner att jag tar och väljer tandläkare när jag inte behöver stressa.

glade

Men nu när jag kommit hem till Stockholm igen så känner jag det. Jag har blivit en stockholmare. Jag trivs så mycket bättre i Stockholm än i götet. Det enda som kanske inte är så positivt är att luften känns så förorenad. Men det är skönt att man i alla fall kan göra något åt det i hemmet. Jag har till exempel installerat en luftkonditionering i min lägenhet som jag köpte från vuab.se. Funderade på om jag skulle köpa en luftavfuktare också men jag tror inte det behövs.
Egentligen borde jag kanske flytta ut på landet där det bara finns träd och älgbajs, så känslig som jag är för äcklig luft. Men det har jag inte någon lust med så jag tar det näst bästa alternativet. Det får helt enkelt duga. Dessutom så har jag såna där luftfräschare som sprutar ut god luft då och då. Det känns också bra.

 

One thought on “Är nog en stockholmare ändå

  1. Pingback: Kanske borde tänka om | Vart tog 2008 vägen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *