Grymma snorisar

Ja men hörrni, tror ni inte att jag ändå sitter här och lyssnar på dom där små The Vamps? Ja men dom är ju så sjukt bra!!!

Vad tycker ni? Jag tycker dom faktiskt är bra. Men jisses vad mycket pojkband som ploppar upp nu. Och förra året eller när det nu var ser man att Backstreet Boys är på besök i Stockholm. Är inte det lite pinigt? Jag menar, pojkband = 18-25 och vad kan dom vara…? 40? Kanske äldre? Dom såg riktigt slitna ut i alla fall!

backstreet

Förut var dom ju asheta men nu.. Vette tusan alltså. Jag har kompisar som tog snabblån från typ http://www.folkia.se och såna ställen förut men idag är det inte en enda som är impade av dom. Dom har ju liksom ingenting längre, dom är bara gamla föredettingar. Man måste veta när det är dags att lägga av. Fast har man en möjlighet att tjäna pengar är det inte många som skulle säga nej.

Det här trodde jag aldrig att jag skulle säga men jag föredrar då The Vamps och One Direction och dom som kommit nu. Poppigt värre. Och vet ni vad jag har märkt? Det är typ bara pojkband som sjunger om kärlek och såna saker nu för tiden. Annars är det bara om fester, alkohol, party, kyssar, sex, sexiga brudar och liknande. Som i typ den här låten:

Jaaaa den är jättebra men.. Seriöst, är det någon som lyssnat på texten? Ja jag skrev om den förut men det är värt att nämnas igen.

Shake what your mama gave you
Misbehave you
I just wanna strip you, dip you, flip you, bubble bathe you
What they do
Taste my rain drops, K boo
Now what you will and what you want and what you may do
Completely separated,
Till I deeply penetrate it
Then I take it out and wipe it off
Eat it, ate it, love it, hate it
Overstated, underrated, everywhere I’ve been
Can you wiggle, wiggle for the D, O, double G, again?

V I D R I G T ! ! !

Ja nu har jag fått mina ord sagda. Tack och hej för mig.

One thought on “Grymma snorisar

  1. Pingback: Oinspirerad | Vart tog 2008 vägen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *