Hundar är episka

Alltså jag älskar verkligen hundar (och katter för den delen)! Men hundar när det kommer till alla tokigheter de har för sig är helt hysteriskt roliga! Som typ i den här videon när de ska bada! Så sjuk kul!

Dock kan jag inte förstå alla jäkla äckliga råttor (läs chihuahuor) som blir aggressiva när det kommer till typ ett bad. Dom är verkligen ouppfostrade, håller på och bits och grejer. Usch!

Jag skulle VERKLIGEN vilja ha en hund själv. Men förutom att jag inte kan ta med den till jobbet eller så så har jag faktiskt inte råd. För det är ju inte bara det att man ska köpa hunden, det är mat, veterinärvård, leksaker, koppel, påsar och allt sånt som kommer under hela tiden också. Jag skulle ju få ta ett snabblån varje månad känns det som hahaha. Nej men jag vill verkligen ha en hund. Och alla grinar över att det är jobbigt att gå ut när det spöregnar och sånt och jag kan ju inte säga att jag kanske inte hade avgudat det just då men jag tror att man får mycket från en hund som man kanske saknar. Ja, jag vet inte såklart men det är vad jag tror.

Men katter är ju också roliga:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *